Members

Blues is zijn grote passie. al vanaf zijn prille jeugd. Hield het destijds op met discomuziek,enkel en alleen voor het versieren van meisjes, maar terug op zijn zolderkamertje klonk er toch weer Robert Johnson en Clifton Chenier uit het krakerige taperecordertje.  Is een laatbloeier in het bandjes circuit, maar eenmaal op het podium is hij helemaal Dé Blues.

Jaren ervaring in de muziek scene en ook actief in de band Kamikaze. Hij geeft klank aan het ritme van Mr. Dee. Billy is verantwoordelijk voor de grom van the BJ's

HarmJan Toetsenist. Vanaf z'n 14e speelt hij in diverse bands en muziekstijlen. Altijd weer terugkerend naar de Boogie en Blues. Voorliefde voor de akoestische piano en hammond orgel. Ondersteunende team/bandspeler en eenmaal op stoom niet meer te houden!

Ze noemen hem ook wel "De Leeuw", nou brullen kan hij! Is het niet met zijn Buell of Harley dan wel met de stem. Hij heeft het blues bloed door de aderen lopen en is de ritmemachine van the BJ's

Als laatste bij de band gekomen. Als klein jongetje werd hij al blootgesteld aan gitaren. Zijn vader is namelijk een authentieke oude indorocker! Toen hij op 18-jarige leeftijd bij een vriend "Ain't gone 'n' give up on love" van Stevie Ray Vaughan hoorde, wist hij het: "the Blues!". Heeft meer dan 10 jaar met de band Brother Jake met succes de Blues door het hele land verkondigd. Motto: "Speel alsof het je laatste keer is."